Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استراتژی بورسی کردن شرکت های تابعه وزارت کار تنها راهی است که جلوی تکرار خطا در آینده را خواهد گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حجت الله میرزایی، در مجمع عمومی سالیانه شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ با اشاره به ضرورت حداکثرسازی شفافیت در شرکت های تابعه این وزارتخانه تاکید کرد: امیدوارم ورود شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا به بورس به عنوان یک شرکت کاملاً شفاف، سالم و پاک در سطح ملی با استقبال تمام سهامداران بورس مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تغییر مدیران و اصلاح ترکیب مدیریتی به میزان زیادی در بهبود شرکت و اداره دارایی های بخش عمومی می تواند موثر باشد تصریح کرد: واقعیت این است که از سال ۱۳۹۴ بیش از یک سوم وقت مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ستاد و در صندوق بازنشستگی کشوری صرف مسائل و مشکلات موجود در شرکت های تابعه هلدینگ آتیه صبا شده است و شاید بتوان گفت، آتیه صبا پر مسئله ترین و پرحاشیه ترین هلدینگ وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری بوده است.

او افزود: البته بخشی از این مسئله ناشی از ترکیب شرکت هایی است که تناسب و تجانسی با هم نداشته اند.

میرزائی با بیان اینکه خوشبختانه گزارشی که امروز ارائه شد نشان می دهد دوران بی انضباطی مالی در این هلدینگ طی شده و امروز به دوران بسیار خوب و امیدوار کننده ای رسیده است، اظهار داشت: معتقدم این استراتژی که مقام عالی وزارت و صندوق بازنشستگی کشوری در پیش گرفته اند و آن هم بورسی کردن شرکت ها است، تنها راهی است که راه تکرار خطا در آینده را خواهد بست و این شفافیت به راهی بی بازگشت برای بنگاه ها تبدیل خواهد شد.

او تصریح کرد: امیدوارم که شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا تا اوایل آبان ماه وارد بورس شود و از دوستان سازمان بورس هم تقاضا دارم در این مسیر تسریع کنند.

 آتیه صبا؛ دومین هلدینگ صندوق بازنشستگی کشوری در بورس

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری هم در این مراسم از حضور شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا در بورس طی ماه‌های آینده خبر داد.

اکبر افتخاری در مجمع عمومی سالیانه شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا (منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸) با اشاره به عملکرد مالی مثبت این شرکت طی سال های اخیر، اظهار داشت: مقدمات پذیرش آتیه صبا در بورس در حال انجام است و امیدوارم با پیگیری هایی که از ابتدای ورودم به صندوق داشتم در ماه های آینده شاهد حضور شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا به عنوان دومین هلدینگ صندوق در تابلو بورس اوراق بهادار باشیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی در ادامه با بیان اینکه ترکیب سبد دارایی های هلدینگ آتیه صبا از جنبه تنوع فعالیت شرکت های تابعه متنوع است، بر ضرورت نظم دهی و سامان بخشیدن آنها تاکید کرد و گفت: بسیاری از شرکت های این هلدینگ برای گذشته هستند و باید در خصوص کیفیت استمرار فعالیت آنها در آینده تصمیم گیری شود، چرا که اداره کردن این شرکت ها با تجهیزات و فناوری های قدیمی دشوار است و نیازمند ساماندهی جدی در ساختارشان هستند.

افتخاری با تقدیر از عملکرد مدیرعامل شرکت آتیه صبا، گفت: دکتر عظیمی پور با اقدامات خود در مدت کوتاه حضورشان در این شرکت یکی از دغدغه های صندوق بازنشستگی که ارتقای شفافیت در عملکرد بوده را برطرف کردند و این جای تشکر جدی دارد. ما انتظار داریم تنوع سرمایه گذاری ها و بهبود ترکیب پورتفوی سبد بورسی و غیر بورسی نیز نقشه راه آینده این هلدینگ باشد.

او تصریح کرد: امیدوارم مدیران آتیه صبا با جدیت و با نگاه به شرکت های دانش بنیان، شرکت هایی که آورده و سرمایه گذاری اندکی را می خواهند و در عوض بازدهی بالایی ایجاد می کنند را در اولویت سرمایه گذاری های خود قرار دهند و ما هم در صندوق آمادگی کامل داریم که هرگونه کمکی را جهت هموار کردن این مسیر انجام دهیم.

آتیه صبا یکی از عرضه های مهم وزارت رفاه در بورس خواهد بود

سید علیرضا عظیمی‌پور، مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا نیز در این نشست اظهار کرد: در واقع ترجیع بند اقدامات ما حفظ و ارتقاء ارزش ذخایر صندوق بازنشستگی کشوری است و به امید خدا و حمایت هایی که در گذشته داشته ایم و حتماً در آینده نیز شامل حال ما خواهد بود و با هدایت دوستان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری بتوانیم در مقابل بازنشستگان عزیز رو سفید باشیم.

مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا خاطرنشان کرد: امیدوارم با ورود شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا به بورس یکی از عرضه های قابل توجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را بعد از شستا شاهد باشیم.

او تاکید کرد: این صرفاً ورود یک شرکت سرمایه گذاری به بورس نیست، بلکه ورود شرکتی است که در گذشته چندان شفاف نبوده و همواره دچار حاشیه هایی بوده وبه همین دلیل، این موضوع دوچندان قابل توجه خواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری بورسی شدن آتیه صبا شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا صندوق بازنشستگی کشوری کار و رفاه اجتماعی هلدینگ آتیه صبا شرکت های تابعه وزارت تعاون شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۰۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • عبور از دژاووی بورسی
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته