Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه 21 اردیبهشت 1400) در جلسه علنی مجلس و به عنوان نماینده درخواست کننده تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت‌های زیر مجموعه شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا و شرکت کفش ملی اظهار داشت: ما متعهد شده‌ایم که در عرصه نظارتی نقش و جایگاه مجلس شورای اسلامی ارتقاء دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمونه‌ای که امروز در مجلس اتفاق افتاد، یکی از روزهای نظارتی مجلس شورای اسلامی است.

وی افزود: نمایندگان ملت، وزیر آموزش و پرورش را به صحن مجلس آوردند و موضوعات را مطرح کرده و حرف‌ها را شنیدند و نظراتشان را در اجماع مطرح کردند. اکنون هم من به نمایندگی از تعدادی از همکاران موضوع تحقیق و تفحص از شرکت‌های زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا و شرکت کفش ملی را مطرح می‌کنم و هر نتیجه‌ای که در این باره تصمیم گرفته شد اجرا خواهیم کرد.

نماینده درخواست کننده تحقیق و تفحص از شرکت آتیه صبا و کفش ملی گفت: صندوق بازنشستگی کشوری 5 زیر مجموعه کلان و به تعبیر دیگر هلدینگ دارد؛ صندوق بازنشستگی کشوری بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر را تحت پوشش خود دارد؛ هلدینگ صنایع غذایی، هلدینگ انرژی، هلدینگ مالی و ساختمانی و یکی از این هلدینگ‌ها آتیه صبا است که من در این باره موضوعاتی را مطرح خواهم کرد.

مقتدایی خاطرنشان کرد: شرکت‌های ذیل آتیه صبا در زمینه صنعت و معدن، حمل و نقل و گردشگری و صنایع غذایی فعالیت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند. برای این که اهمیت این مجموعه را خدمت مردم بگویم اعلام می‌کنم که فقط یک قلم از زیر مجموعه این شرکت هواپیمایی آسمان و شرکت آپادانا سرام، انبارهای عمومی و خدماتی گمرکی ایران، هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی است.

وی خاطرنشان کرد: این مجموعه 50 هتل در اختیار دارد که تمامی آنها سه ستاره و چهار ستاره هستند و در سال 96 که موضوع کرونا وجود نداشت 3 میلیارد ضرر داده است و هیچ سودی هم نداشته است و نمی‌توانیم بپذیریم که بازنشستگان کشوری منتظر بمانند که این مجموعه‌ها منافع آنها را تأمین کند.

ادامه دارد...

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان آموزش و پرورش عباس مقتدایی نماینده اصفهان در مجلس زیر مجموعه آتیه صبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه نشده است و با توجه به شاخص‌های جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 

وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در این زمینه به کمیسیون رسید و در هم ادغام که در نهایت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید ۲۰ نفر متعلق به حوزه‌های جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی افزوده شوند. 

نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق این قانون باید در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است.

جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در این مقوله نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر این زمینه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد؛ و‌ی ابراز امیدواری کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • نگاه مجلس آینده باید به منافع و مصالح ملی باشد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت با ایران برای پائز مهم است/ منافع ملی بالاتر از منافع شخصی است
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد